רפואה שלמה

רפואה סינית ומודעות

עוגיות

עוגיות שיבולת שועל

 

Biscuits-aux-amandes-flocons-d-avoine_large_recette[1]

מצרכים

  • 2 כוסות וחצי שיבולת שועל
  • חצי כוס סוכר קנים
  • רביע כפית קינמון
  • שליש כוס שומשום
  • חצי כוס שמן חמניות כתית אורגני
  • ביצה טרופה

אופן הכנה

טוחנים בבלנדר רבע כוס שיבולת שועל.

מערבבים בקערה עם שאר החומרים היבשים.

מוסיפים את השמן ואת הביצה ומערבבים היטב.

ליצור עוגיות ולהניח אותן על התבנית.

לאפות כ8-10 דקות על חום בינוני 180 מעלות.

לשמור בצנצנת סגורה.

 

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s