לאוהבי פרות אדומים : טארט פרות יער ללא צורך אפייה
מצרכים לבצק
- 250 גרם שקדים
- כוס וחצי אבקת קוקוס
- 6 תמרים מג'הול
- 6 כפות סירופ אגבה
- חצי כפית מלח ורוד
מצרכים למילוי
- תותים, פטלים… : 5 כוסות מלאות
- 2 כפות סירופ אגבה
לטחון את השקדים ולערבב אותם בבלנדר עם האבקת קוקוס, התמרים, הסירופ והמלח עד שנוצר כדור.
לחלק את הכדור לחצי.
להניח את החצי הראשון על תבנית לטארט. להכניס למקרר בזמן הכנת המילוי.
לשים את ארבע כוסות פרות היער בקערה.
לערבב בבלנדר כוס פרות יער עם סירופ האגבה.
לשפוך את הרוטב על הפרות שבקערה.
להוציא את הבצק מהמקרר ולשפוך את המילוי על הבצק.
לכסות את הטארט עם חצי הכדור השני.
לקרר את הטארט לשעה ולהגיש.
bon appetit 🙂
לאוהבי שוקולד : עוגת שוקולד ללא צורך אפייה
הכנת הבסיס
לטחון כוס אגוזי מלך עם כוס אגוזי פקאן.
להוסיף כוס תמרים מג'הול ורבע כוס אבקת קקאו.
לערבב היטב ולהכניס לתבנית.
הכנת הרוטב
לערבב בקערה חצי כוס קקאו, רבע כוס שמן חמניות כתית אורגני ורבע כוס סירופ אגבה.
לשפוך את הרוטב על הבסיס ו…
העוגה מוכנה, רכה, מתוקה וקרמית !
ליהנות ולשמור במקרר !
לאוהבי גזר : עוגת גזר ביתית
מצרכים
- 2 ביצים
- כוס סוכר קנים
- כוס גזר מגורד
- כוס קמח כוסמין
- חצי כוס שמן חמניות כתית אורגני
- כפית קינמון
- 2 כפות סוכר קנים
אופן הכנה
לטרוף את הביצים עם הסוכר.
לערבב את הגזר עם 2 כפות סוכר וקינמון.
להוסיף את שאר המצרכים.
לאפות בחום בינוני 180 מעלות למשך 40 דקות.
לסנן לבזוק אבקת סוכר.
להגיש וליהנות 🙂