פינת הפסטה
פסטה מכוסמין
פסטה מאורז מלא
פסטה מכוסמת
רטבים
רוטב עגבניות
רוטב טחינה (עשוי מטחינה אתיופית)
רוטב שמן זית ובזיליקום טרי
פינת האורז
תבשיל אורז אדום ולבן
אורז אדום מעורבב עם אורז לבן בסמטי לילדים האוהבים את האורז הלבן בלבד 🙂
עם מעט שמן זית ומלח ורוד מההימלאיה
ניתן לאכול את האורז גם נקי כלומר ללא שמן זית ומלח.
אפשר להגיש עם אבוקדו חתוך לקוביות.
תבשיל אורז ועדשים שחורות
לשים בסיר אורז עגול מלא ועדשים שחורות בכמויות שוות.
להוסיף מים ( 2 כוסות מים על כוס אורז ועדשים )
להרתיח ולבשל על להבה נמוכה כשעה.
להגיש רק עם שמן זית ומלח ורוד הימלאיה.
תבשיל אורז עם שעועית שחורה וטופו
לבשל את השעועית השחורה לכמה שעות.
לבשל את אורז ארוך מלא .
להרתיח טופו.
לערבב ולבשל על להבה נמוכה למספר דקות.
להגיש עם שמן זית . מומלץ להוסיף מיץ לימון ומעט מלח הימלאיה.
תבשיל אורז עם בטטה ופולי סויה
לבשל את אורז מלא עגול ובטטה יחד.
להשרות ולבשל את פולי סויה בנפרד.
להוסיף את פולי הסויה לתבשיל ולהגיש.
תבשיל אורז ושעועית ירוקה
לבשל את השעועית הירוקה ולהוסיף לה מיץ לימון ושמן זית. (להורים : להוסיף שום קצוץ על מחבת ולבשל לכמה דקות).
ניתן להגיש את השעועית הירוקה עם שעועית שחורה ומיץ לימון ואורז.
פינת דגים
ניתן להגיש לילדנו פעם עד פעמים בשבוע מנת דג כגון סלמון בתנור או בתוך מרק.
פינת ממרחים עם לחם כוסמין או פריכית אורז
כל הממרחים שלנו רשומים בארוחות ביניים.