סלט כבד עוף עם עלי בייבי
לבשל כבדי עוף . לתבל עם כמון ומלח.
,להניח את הכבדים על עלי חסה ועלי בייבי.
להוסיף שמן זית ומיץ לימון.
פסטרמה ביתית
פרפר חזה הודו נקבה מחולק לשניים (אפשר ורצוי אורגני)
כל חצי פרפר משרים לפחות לילה במקרר ב:
2 ליטר מים
2 כפיות מלח אטלנטי
2 כפיות סוכר חום דמררה
פלפל שחור גרוס
לאחר ההשריה מנגבים היטב את נתחי החזה.
מורחים את הנתחים בתערובת של דבש, פפריקה אדומה, פלפל שחור גרוס גס, מעט סויה ושום כתוש.
מניחים את הנתחים על מצע של מלח גס + עלי רוזמרין וצולים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות למשך 50 דקות. מידי פעם להבריש בתערובת הדבש והתבלינים.